نخستین دوره جایزه ادبی داستان کوتاه هشت برگزار می‌شود+فیلم روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات سریال جزرومد در شبکه نمایش خانگی عباس غزالی با سریال خاطره انگیز وضعیت سفید روی آنتن + زمان پخش دبیر جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان کیست تقدیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی از فیلم موسی کلیم الله | آغاز اکران سیار موسی کلیم‌الله بازگشت «بچه‌مرشد» با فصل دوم | نوید در مسیر نجات زبان فارسی «ایده» موجب برتری هنرمند بر هوش مصنوعی می‌شود اگر بیهقی کارشناس دیتابیس دربار مسعود غزنوی بود برگزاری نشست «از حماسه‌های فردوسی تا ترانه‌های خیام» در دانشگاه سجاد مشهد | ادبیات، بستری برای اندیشه ورزی انتشار جدول اجرا‌ها و پوستر جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
سرخط خبرها

روزنامه نگاری، روایت قلم به دست‌های مجاهد

  • کد خبر: ۱۶۵۷۲۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
روزنامه نگاری، روایت قلم به دست‌های مجاهد
روایت قلم به دست‌های مجاهد، روایت روزنامه نگاران، خبرنگاران و اصحاب فداکار رسانه است که روزشان را با تلاش مداوم در مسیر آگاه سازی، اطلاع رسانی و امیدبخشی به شب می‌رسانند.
محسن داوری
نویسنده محسن داوری

سوم خرداد، سالروز حماسه بی بدیل و تاریخ‎سازی است که چه بسا هویت انقلابی ملت ایران را شکل داد. زمانی که ائتلاف ابرقدرت‌های شرق و غرب به خاک پاک این سرزمین هجمه آوردند و خرمشهرش را اشغال کردند، ایمان راسخ مردی الهی بود که باعث شد جوانان باغیرت و انقلابی برای دفاع از تمامیت ارضی وطن بسیج شوند و ثمره این وحدت و همدلی، رهایی شهری بود که خدا آن را آزاد کرد.

با این حال، آزادسازی خرمشهر عزیز پایان ماجرا نبود.

با پایان یافتن جنگی که خونین آغاز شد و خاک پاک ایران اسلامی را با خون مطهر هزارهزار جوان مخلص و انقلابی در دفاع مقدس آشنا کرد، در چهره‌های دیگری ادامه یافت و زخم خوردگان از اراده و ایمان ملت قهرمان ایران، در عرصه‌های اقتصادی و فرهنگی به میدان آمدند تا اگر حریف مقاومت قهرمانانه مردم نشدند، عملیات استحاله از درون را آغاز کنند.

تحریم‌های ظالمانه، کارشکنی‌های تجاری و البته هجمه فرهنگی همه جانبه با بی اعتبارساختن ارزش‌های اعتقادی برای نسل جوان، راهبرد‌هایی بود که در برابر آن، مجاهدت «قلم به دست ها» نیاز بود تا ایستادگی «سلاح به دست ها» در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل استمرار پیدا کند و اشغالگری که از خرمشهر اخراج شده بود، قدرت اشغال خرمشهر‌های اقتصادی و فرهنگی را پیدا نکند.

رویداد سوم خرداد مربوط به سال‌ها پیش است، ولی الگویی است که می‌تواند در همه حوزه‌ها به خصوص خبر و رسانه مؤثر باشد. روایت قلم به دست‌های مجاهد، روایت روزنامه نگاران، خبرنگاران و اصحاب فداکار رسانه است که روزشان را با تلاش مداوم در مسیر آگاه سازی، اطلاع رسانی و امیدبخشی به شب می‌رسانند. رسانه‌های محلی که در پیشانی این جریان قرار دارند و موردوثوق اهالی یک محله، منطقه یا شهر هستند، پل ارتباطی مطمئنی میان مدیران و مردم برقرار می‌کنند و سر از پا نمی‌شناسند تا گرهی از گرفتاری‌های مردم بگشایند.

از سوم خرداد سال ۱۳۸۸ تاکنون که روزنامه شهرآرا از نشریه‌ای هفتگی به روزنامه‌ای حرفه‌ای تبدیل شد، این مسیر روبه رشد با سرعت چشمگیری پیموده شده است تا امروز بتوان شهرآرا را «رسانه مردم مشهد» دانست. وجود پیوست‎های محلی یا همان «شهرآرامحله»‌ها نیز باعث شده است تا بدنه مردمی این رسانه تا حد درخورتوجهی پررنگ باشد و به برکت همین ارتباط مردمی وضعیتی رقم بخورد که این رسانه، تریبون مطالبه میدانی برای مردم و گروه اطلاعات و اخبار آن، آیینه انعکاس مهم‎ترین رویداد‌های مشهدالرضا (ع) باشد.

روشن است که باید مسیر تلاش در عرصه جهاد تبیین را با قدرت ادامه داد و اینجاست که باید از رسانه‌های تأثیرگذار استمداد کرد تا به میدان بیایند، قلم به دست بگیرند، امید بیافرینند و آتش توطئه‎های رسانه‎ای را با پوشش متوازن، صادقانه و پسندیده پیشرفت‎ها، گره‎گشایی‎ها و محرومیت‎زدایی‎ها خاموش کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->